0 - προϊόντα
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Blog

Νέα διάκριση για το Μέλι Μαργαρίτα

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Μία ακόμα διάκριση Platinum στο Mediterranean Taste Awards 2021 

 Σε έναν ακόμα διεθνή διαγωνισμό μεσογειακών γεύσεων, το Mediterranean Taste Awards, το μέλι μας Μέλι Μαργαρίτα διακρίθηκε ανάμεσα σε πάρα πολλά προϊόντα από πολλές χώρες και μάλιστα τιμήθηκε με την υψηλότερη διάκριση Platinum

 

 

 

 Πολύ σημαντική διάκριση και αυτή για το μέλι μας σε ακόμα ένα μεγάλο διαγωνισμό γεύσης

Στο Mediterranean Taste Awards, η δημιουργία των βραβείων μεσογειακής γεύσης βασίστηκε σε ένα απλό και ξεκάθαρο όραμα, το οποίο είναι να διαδώσει τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής, μέσω της ανακάλυψης και της προώθησης των πιο καινοτόμων, λαμπρών και μοναδικών δημιουργικών γεύσεων και μία από τις γεύσεις που ξεχώρισε, ήταν αυτή του Μέλι Μαργαρίτα.


 Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, το μέλι μας όχι μόνο ξεχώρισε με την μοναδική του γεύση και τα πλούσια αρώματα του, αλλά έκλεψε τις καρδιές των κριτών, που το τίμησαν με την υψηλότερη διάκριση που υπάρχει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και είναι η διάκριση Platinum 

Μία ακόμα διάκριση που τιμάει το μέλι μας αλλά και εμάς τους ίδιους. Είναι η επιβράβευση των κόπων μας και η αναγνώριση της αξίας των προϊόντων που παράγουμε.  Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια και την δουλειά, για να παράγουμε αξιόλογα προϊόντα που τιμούν και διαφημίζουν τον τόπο μας και την πατρίδα μας και στο εξωτερικό.

   

  Όπως και στην προηγούμενη διάκριση (Great Taste Awards 2020), έτσι και τώρα θα θέλαμε να την αφιερώσουμε πρώτα από όλα σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και προτιμάτε τα προϊόντα μας από το ξεκίνημα μας έως και σήμερα. 

Εγώ ο Τάσος, η Δέσποινα και η κόρη μας η Μαργαρίτα σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας αφιερώνουμε την Platinum διάκριση μας.

 
 
 
Η διάκριση ήταν σπουδαία, μας έδωσε χαρά και συγκίνηση αλλά ταυτόχρονα μας γέμισε και ευθύνη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αγάπη και με περισσότερη ακόμα προσπάθεια και περισσότερες φρέσκες ιδέες να παράγουμε  και να προωθούμε τα προϊόντα που παράγουμε. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε όσο περισσότερο μπορούμε, όχι μόνο τα δικά μας προϊόντα, αλλά όλα τα κρητικά αλλά και γενικότερα τα ελληνικά προϊόντα που παράγει ο Έλληνας παραγωγός.
 
Για ακόμα μία φορά σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση στα προϊόντα Μέλι Μαργαρίτα ???.
 
Μαχλής Τάσος  - Μέλι Μαργαρίτα
 
meli margarita eshop

Επισκεφτείτε το eShop μας

Τελευταία Άρθρα

Θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για τις προσφορές και να απολαμβάνεις τα προνόμια των μελών μας?

Image

Επικοινωνία

  • Κιν.: 6973 394660
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Μέλι Μαργαρίτα

Θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για τις προσφορές και να απολαμβάνεις τα προνόμια των μελών μας?